top of page
DSC04538.JPG

Koelvloeistof

Essentieel voor je auto: Koelvloeistof. Bij Garage Vermeer & Kersten kun je terecht wanneer je koelvloeistof niet meer op peil is of je bang bent voor een lekkage. Wij helpen je weer veilig de weg op! 

Koelvloeistof bij laten vullen?
Je regelt het met een kleine beurt.

Onderhoud auto onderkant
Remblokken en schijven Alfa Romeo Stelvio

Bijvullen van nieuwe koelvloeistof

Remblokken Brembo vervangen

Algemene inspect

Plan makkelijk online je kleine beurt.

bosch reparaties logo
Originele onderdelen
expertise icon logo
Bijna 40 jaar expertise
google logo
80+ Google reviews

Koelvloeistof bijvullen, waarom eigenlijk?

Waarom is het bijvullen van koelvloeistof zo belangrijk voor je auto? Nou, zonder deze speciale vloeistof zou je motor het behoorlijk heet krijgen, en niet op een goede manier. Koelvloeistof houdt de motor op de juiste temperatuur en voorkomt oververhitting, zelfs in de koudste winters of op de heetste zomerdagen.

 

Niet alleen beschermt het je auto tegen oververhitting van de motor, het beschermt ook tegen corrosie, wat essentieel is voor het onderhoud van je koelsysteem. Want hoe goed je motor ook gekoeld wordt, het koelsysteem slijt ook met de jaren. 

Bijvullen van je koelvloeistof kun je prima zelf, maar lekkages aan het systeem oplossen wordt een lastig verhaal. Daarom kun je het beste een kleine beurt bij ons inplannen. Controleren we het systeem, vullen we de koelvloeistof bij, vervangen we je olie en oliefilter en controleren we op nog zo'n 15+ andere punten. Plan makkelijk je afspraak online!

Remblokken vervangen Brembo

Wat kosten remblokken laten vervangen

Remblokken laten vervangen zijn perfect te combineren in combinatie met een grote beurt of apk keuring. Remblokken zijn natuurlijk niet gratis, vandaar de vraag: Wat kosten remblokken laten vervangen? 

Dit is natuurlijk sterk afhankelijk van welk type merk of model auto je rijdt. Je kunt je voorstellen dat de remblokken van een grote Mercedes Benz duurder zijn dan die van een Kia Picanto. 

Het is daarom ook erg moeilijk om een concrete prijs te noemen. Want buiten het type en model van je eigen auto om zit er ook nog eens prijsverschil tussen merken remblokken.

Zo kan een setje remblokken voor, 56 euro kosten maar ook 85 euro. Het is daarom juist aan te raden om je remblokken te laten vervangen in combinatie met een APK of een grote beurt. Zo ben je in ieder geval verzekerd van de scherpste prijs, de beste onderdelen en is je auto in een keer weer good to go voor de aankomende kilometers. 
 

bottom of page