top of page
DSC09036.JPG

Garantie van BOVAG

Een betrouwbare garage, wellicht wel het aller belangrijkste voor jou wanneer je je auto bij ons aflevert. Je wil natuurlijk dat je 'heilige koe' wel in goede handen is. Daarom zijn wij net als andere betrouwbare garages aangesloten bij BOVAG. Zo voldoen we al jaren aan strenge eisen en bieden we jou garantie op bijvoorbeeld occasions en meer! 

Wat zijn de voordelen?

BOVAG_logo.jpg

Het keurmerk van BOVAG is misschien wel het bekendste keurmerk in de Nederlandse automotive branche. Bedrijven met dit keurmerk voldoen aan de strenge toelatingseisen van BOVAG en bieden daarmee garantie op de verkoop van auto's. Zo sta je als koper nooit voor verrassingen. Weten wat nu precies onder BOVAG garantie valt? We schreven er een blog over.

Per 1 juli 2022 is deze garantie van 6 maanden zelfs verlengd naar 12 maanden. 

DSC08880_edited
DSC03349
DSC09036
DSC08878
Garage Fiat Barchetta onderhoud
DSC08324

BOVAG garantie, bij ons vanzelfsprekend.

Het bekendste keurmerk van Nederland is de BOVAG garantie. Maar wat houdt die garantie precies in voor jou als klant? Zo is deze garantie voor ons compleet vanzelfsprekend voor onderhoud & verkoop.

Onderhoud

Het overkomt zelfs ons, een menselijke fout. Gelukkig krijg jij 12 maanden garantie op onderhoud.

Verkoop

Koop je een auto bij ons? Dan zit je zeker goed! Je krijgt namelijk 12 maanden garantie op je net gekochte auto.  

Kwaliteit

Werken volgens de boekjes en fabrieksspecificaties. Met de BOVAG garantie kun je er 100% zeker van zijn dat we dit doen.

Wat klanten zeggen over ons

Bekijk onze 60+ reviews op Google!
1.png
2.png
4.png
3.png

Meer lezen over BOVAG

bottom of page