top of page
DSC01592 2.jpg

APK Keuring

Algemeen periodieke keuring, de afkorting van APK is sinds 1985 een verplicht onderdeel voor auto's. Wist je dat je 2 maanden voor de APK datum al een keuring mag uit laten voeren, maar geen dag later? 
Dit is waarop we controleren wanneer jij een APK keuring uit laat voeren.

DSC03215.jpg

Verkeersveiligheid

Een auto moet veilig zijn, dat is het doel van een APK keuring. Zo lopen we alles na op het gebied van wielophanging, remmen, banden, verlichting en meer. 

DSC05295.JPG

Combineer met onderhoud

Wanneer je je auto bij ons een kleine beurt of grote beurt geeft, pakken we in veel gevallen de APK mee. Zo worden eventuele gebreken gelijk verholpen en heb je bijna nooit afkeuringen. 

Weten wanneer je auto toe is aan een grote beurt? Lees het hier!

DSC09178.JPG

Verschil in auto's.

Aan de APK keuringen zit nog wel eens wat onduidelijkheid. Hier helpen wij je bij. Met deze blog of wanneer je langer klant bent. In dat geval houden wij je op de hoogte wanneer je APK keuring kan worden gepland.

DSC09021.JPG
Je afspraak online inplannen? Wel zo makkelijk!

Goede reviews, de kroon op ons werk. Ben jij ons volgende succesverhaal?

Voordelen van een APK keuring bij Garage Vermeer & Kersten.

Bij Garage Vermeer & Kersten weten we hoe belangrijk het is om zorgeloos de weg op te kunnen. Daarom nemen we je APK-keuring serieus, want een goed gekeurde auto is een veilige auto. Maar waarom zou je voor jouw APK naar Garage Vermeer & Kersten komen? Nou, dat zullen we je vertellen!

Je apk keuring, dat draait om transparantie

Allereerst draait alles bij ons om vertrouwen en transparantie. We behandelen je auto alsof het onze eigen is. Onze deskundige monteurs zijn niet alleen uitstekend opgeleid, ze hebben ook een passie voor wat ze doen. Ze gebruiken de nieuwste apparatuur en technieken om ervoor te zorgen dat jouw auto grondig en nauwkeurig wordt geïnspecteerd.

 

We kijken niet alleen naar de minimale eisen voor de APK, maar geven ook advies over hoe je je auto in topconditie kunt houden. Dat betekent dat we verder kijken dan onze neus lang is, waardoor we vaak potentiële problemen kunnen signaleren voordat ze serieuze issues worden.

Je apk keuring, dat moet geen gedoe zijn toch? 

Bij Garage Vermeer & Kersten vinden we ook dat een APK-keuring geen gedoe moet zijn. Daarom maken we het plannen van een afspraak eenvoudig.

  • Je kunt online je keuring inplannen op een moment dat het jou uitkomt.

  • Geen tijd om je auto te brengen? Geen probleem!

  • We bieden een haal- en brengservice aan die het proces zo naadloos mogelijk maakt.

  • En terwijl je wacht, kun je genieten van een kopje koffie in onze comfortabele wachtruimte.

Liefde voor auto's, zelfs tijdens je apk keuring.

Een ander voordeel van je APK bij Garage Vermeer & Kersten? Onze eerlijke prijzen. Geen verborgen kosten, geen onaangename verrassingen. We communiceren altijd duidelijk wat de kosten zijn en waarom bepaalde reparaties noodzakelijk zijn. Transparantie staat voorop.

Kortom, een APK-keuring bij Garage Vermeer & Kersten betekent dat je zeker weet dat je auto in de beste handen is. Veiligheid, betrouwbaarheid en comfort; dat is waar wij voor staan. Dus, is het weer tijd voor je APK? Plan het gemakkelijk online in en ervaar zelf de kwaliteit en service van Garage Vermeer & Kersten.

bottom of page