top of page
DSC09816.JPG

Zomer & Wintercheck

Het laatste wat je wil is in Zuid-Frankrijk komen te staan met een airco die niet werkt of op de wintersport tegemoet rijden met een lekkage. Eenvoudig te voorkomen met een zomer- of wintercheck bij Garage Vermeer & Kersten. Wat we allemaal doen met zo'n check lees je hieronder!

DSC00328.JPG

Filters

Bij een zomer- of wintercheck controleren we even alle filters. Van je oliefilter tot interieurfilter. Zo weten we dat alles op rolletjes loopt wanneer je op vakantie gaat.

DSC00330.JPG

Vloeistoffen

Naast filters lopen we even alle vloeistoffen na. Oliepijl checken, remvloeistof controleren maar natuurlijk ook de airco. Waar nodig vullen we bij. Geen kapotte airco voor jou op vakantie.

DSC00337.JPG

30 andere punten

Als laatste lopen we 30 andere punten na. Van banden kwaliteit tot bandenspanning. Natuurlijk kijken we ook even onder de auto om ervoor te zorgen dat alles in orde is. Met ons zegen kun je veilig op weg!

Over onze checks

Bent je op zoek naar een betrouwbare autogarage voor een zomercheck of wintercheck? Stop dan met zoeken en maak gelijk een afspraak bij Garage Vermeer & Kersten!

 

Zo controleren wij uw auto op alle belangrijke punten, waaronder de airconditioning, de remmen en de bandenspanning. Ook de vloeistoffen en de verlichting worden grondig gecontroleerd. Kortom, je auto wordt van top tot teen gecheckt en jij kan met een gerust hart de weg op deze zomer! 

En dat is niet alles! Wij bieden ook winterchecks aan, zodat je veilig op skivakantie kan of in de wintermaanden met een gerust hart de weg op kan. Tijdens de wintercheck controleren wij je auto op alle belangrijke punten voor de winter, zoals de accu, de ruitenwissers en de koelvloeistof. Zo voorkomt u onverwachte problemen tijdens de koudere maanden van het jaar.

Onze ervaren monteurs geven je graag advies over eventuele reparaties en de originele onderdelen van Bosch.. Zo weet je precies waar je aan toe bent en voorkom je onnodige kosten.

Wil je direct een afspraak maken voor een zomercheck of wintercheck bij Garage Vermeer & Kersten? Plan dan eenvoudig via onze website of bel naar onze garage! 

BMW M4 CS remblokken
bottom of page