top of page
DSC00337.JPG

Banden & Remmen

Alles wat vooruit gaat, moet ook weer tot stilstand komen. Banden en remmen hebben daar de grootste invloed op natuurlijk. Zo geven we altijd uitgebreid advies over de juiste band en zorgen we ervoor dat je veilig de weg weer op kan met goed onderhoud.

DSC09021_edited.jpg

Hoe kies ik de juiste band?

Zomerbanden, winterbanden of toch all-season banden. De keuze is reuze en de ene band is de ander niet. Zo werken we met alle merken banden leveranciers en geven we deskundig advies op basis van jouw rijwensen, helemaal gratis!

DSC01601.JPG

Waarom goede remmen?

Veilig tot stilstand komen met je auto is niet alleen een must voor je eigen veiligheid maar ook voor een ander. Wij begrijpen dat als geen ander. Van schijven, klauwen en blokken. Wij weten van aanpakken.

DSC04872_edited.jpg

Wat is balanceren & uitlijnen?

Essentieel na het vervangen van je banden is het balanceren en uitlijnen. Zo zorgen we ervoor dat je beter rijdt, zuiniger rijdt en veiliger rijdt.

Onze band met banden

Banden wisselen is in ons bedrijf een stukje nostalgie. De eerste banden wisselde we ruim 35 jaar geleden en momenteel doen we dit nog dagelijks. Niet voor niets dat we banden door de jaren heen hebben zien veranderen. 

Waar vroeger iedereen netjes een zomerset en een winterset kocht voor zijn/haar auto is dat vandaag de dag niet meer zo vanzelfsprekend. 

De all-season banden worden steeds beter en dat zien we terug in de omzetcijfers.

 

We hebben daarom ook een breed assortiment aan bandenmerken zoals Hankook, Michelin en Vredestein

Ervaar de expertise van onze topmonteurs en plan je bandenwissel vandaag nog! 

Bandenstapel garage
DSC02593.JPG

Een goede band, die hebben wij al jaren met onze klanten. Ben jij ons volgende succesverhaal?

bottom of page