top of page
Brembo brake pads remblokken banner

Remblokken

Alles wat vooruit gaat moet ook weer tot stilstand komen. Remblokken check? Geen probleem, dat fixen we bij elke keuring of beurt. Regel alles snel online of bel ons voor een afspraak. Net zo makke

Je remblokken weer op orde?
Zo doen we dat.

Remmen BMW M4 CS met schijven
Remblokken en schijven Alfa Romeo Stelvio

Schoonmaken en 
controleren.

Remblokken Brembo vervangen

Nieuwe remblokken monter

Gemakkelijk je remblokken vervangen? Bij ons kan het!

bosch reparaties logo
Originele onderdelen
expertise icon logo
Bijna 40 jaar expertise
Google logo
80+ Google reviews

Wanneer je remblokken
vervangen?

Remblokken zijn cruciaal voor jouw veiligheid op de weg. Gemiddeld gaan remblokken tussen de 30.000 en 50.000 kilometer mee, maar dit is sterk afhankelijk van je rijstijl en het type auto.

 

Het is slim om ze elke 15.000 kilometer even te checken. Bij Garage Vermeer & Kersten zorgen we dat jouw remmen altijd in topconditie zijn.

  • Piepende remmen

  • Een langere remweg of

  • Een trillend stuur

Dit zijn tekenen dat je remblokken aan vervanging toe zijn. Ook tijdens een APK, grote of kleine beurt nemen we de remblokken onder de loep, omdat jouw veiligheid onze prioriteit is.

 

Vermijd eventuele onnodige risico's en laat je remblokken op tijd vervangen.

Bij ons kun je rekenen op kwaliteitsonderdelen en deskundig advies. Zo garanderen we dat jij altijd veilig en zorgeloos kunt blijven rijden.

Plan je beurt of check nu gemakkelijk online bij Garage Vermeer & Kersten.

Remblokken vervangen Brembo

Wat kosten remblokken laten vervangen

Remblokken laten vervangen zijn perfect te combineren in combinatie met een grote beurt of apk keuring. Remblokken zijn natuurlijk niet gratis, vandaar de vraag: Wat kosten remblokken laten vervangen? 

Dit is natuurlijk sterk afhankelijk van welk type merk of model auto je rijdt. Je kunt je voorstellen dat de remblokken van een grote Mercedes Benz duurder zijn dan die van een Kia Picanto. 

Het is daarom ook erg moeilijk om een concrete prijs te noemen. Want buiten het type en model van je eigen auto om zit er ook nog eens prijsverschil tussen merken remblokken.

Zo kan een setje remblokken voor, 56 euro kosten maar ook 85 euro. Het is daarom juist aan te raden om je remblokken te laten vervangen in combinatie met een APK of een grote beurt. Zo ben je in ieder geval verzekerd van de scherpste prijs, de beste onderdelen en is je auto in een keer weer good to go voor de aankomende kilometers. 
 

bottom of page