top of page

Wat kost een kleine beurt voor mijn auto?

Bijgewerkt op: 29 mrt.

Om de 15.000 kilometer wordt een kleine beurt geadviseerd voor auto's. In deze blog leggen we je uit wat er gedaan wordt bij een kleine beurt en wat deze kost voor jouw auto.


Kia Picanto leenauto's Garage Vermeer & Kersten

Waarom en wanneer moet ik een kleine beurt?

Hoe gek het ook klinkt om als autoliefhebber te zeggen, je auto is nou eenmaal een gebruiksvoorwerp. Wanneer je rijdt verbruikt je auto olie, slijten er onderdelen en ga zo maar door.


Een kleine beurt is eigenlijk bedoeld om de olie te verversen. Na 15.000 kilometer is deze olie toe aan schone nieuwe olie en kan je auto wel een kleine beurt gebruiken. Dat is het moment waarop je een kleine beurt laat uitvoeren.Wat gebeurt er bij een kleine beurt?

Bij een kleine beurt gaan we zoals eerder gezegd aan de gang met het verversen van je olie. We voeren de oude olie af en zorgen ervoor dat er nieuwe schone olie in je auto komt. We vervangen dan ook gelijk het oliefilter om ervoor te zorgen dat je weer veilig de weg op kan.


Is dat dan het enige? Naast filters en het vervangen van de olie, vullen we de vloeistoffen aan in je auto waar nodig. Bijvoorbeeld ruitenwisser- en koelvloeistof. Alsof dat nog niet genoeg was lopen we op 25 essentiële punten je auto langs om te kijken of alles in orde is.


Komen we dan nog kritieke punten tegen, dan vervangen we deze niet zomaar. We overleggen eerst met jou of het nodig is om vervolgens pas te vervangen. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Dat is onze service!

Overleggen over kosten in Garage Vermeer & Kersten

Wat kost een kleine beurt?

Het kostenplaatje, niet geheel onbelangrijk natuurlijk. Want wat kost een kleine beurt voor jouw auto? Bijvoorbeeld voor je Kia Picanto.


De kosten voor een kleine beurt liggen flink uit elkaar. Dat heeft alles te maken met de beschikbaarheid van onderdelen, het merk en type auto en de kosten voor arbeid. De kosten voor een kleine beurt zijn vanaf €149,- inclusief BTW.


Boek je gelijk je kleine beurt online!

Een kleine beurt voor je auto boek je gemakkelijk online in 3 stappen:

  1. Kies je datum

  2. Vul eenvoudig gegevens in

  3. Geef aan of je een leenauto nodig hebtComments


bottom of page