top of page

Kleine beurt
voor je Kia Picanto?

Je Kia Picanto verdient het beste onderhoud. Waar kun je dat beter doen dan bij een Kia specialist? 

Wat doen we bij een kleine beurt?

Olie bijvullen garage

Verversen van de olie en oliefilter.

BMW M4 CS achterkant met overlay

Bijvullen van andere vloeistoffen

Uitlezen Alfa Romeo Mito met overlay

Grondige inspectie op 25 punten.

Goede reviews, de kroon op ons werk. Ben jij ons volgende succesverhaal?

Kunnen wij je nog verder helpen?

BMW M4 CS remschijven
BMW M4 CS achterkant
Uitlezen Alfa Romeo mito
Bandenstapel velgen BMW X5

Hier vind je ons

OVER ONS

Als trotse bezitter van een BMW wil je natuurlijk dat jouw auto in topconditie blijft. Goed onderhoud is daarbij essentieel. Daarom ben je bij ons aan het juiste adres. Als BMW specialist net onder de rook van Nijmegen helpen wij al ruim 35 jaar BMW's weer veilig de weg op.

Onze ervaren monteurs zijn gespecialiseerd in het onderhouden van BMW's. Of het nu gaat om een kleine beurt, grote beurt of reparatie, bij ons ben je verzekerd van vakkundig en betrouwbaar onderhoud. Niet voor niets dat we al ruim 35 jaar de sterkste zijn in de regio!

Wij begrijpen als de beste dat jouw BMW een kostbaar bezit is en daarom gebruiken wij uitsluitend originele onderdelen en de nieuwste diagnoseapparatuur om de beste kwaliteit te kunnen leveren. Omdat wij een Bosch Car Service garage zijn, behoud je bij ons altijd fabrieksgarantie.

Bij ons kies je voor persoonlijke service en aandacht voor jouw auto. Wij nemen de tijd om samen met jou te kijken naar wat jouw auto nodig heeft en adviseren je hierin op basis van onze expertise. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent en ben je verzekerd van een goed onderhouden BMW.

Wil jij ook jouw BMW in topconditie houden? Maak dan nu een afspraak bij Garage Vermeer & Kersten in Beuningen en ervaar onze vakkundige en betrouwbare service zelf.

Teamfoto Garage Vermeer & Kersten
bottom of page