top of page
DSC01592 2.jpg

Grote beurt BMW: Wat zijn de kosten?

Groot onderhoud voor je BMW. Regelmatig is het onduidelijk wat er nu precies voor onderhoud wordt uitgevoerd en wat de kosten zijn voor jouw BMW. Tijd om deze vragen op een rijtje te zetten.

Wat verstaan we onder een grote onderhoudsbeurt?

Bij het gebruik van je auto komt natuurlijk onderhoud kijken. Onderdelen slijten nou eenmaal. Om te voorkomen dat je auto jou in de steek laat is onderhoud nodig. Naast een kleine onderhoudsbeurt is er ook een grote onderhoudsbeurt, deze is uitgebreider. Wat doen we nu precies bij het uitvoeren van een grote onderhoudsbeurt? * Het oliefilter, luchtfilter en interieurfilter vervangen. * Koelvloeistof verversen. * Vervangen van bougies en vloeistoffen op peil brengen. * Controleren van de remmen.

BMW M4 CS achterkant grote beurt blog

Wanneer moet ik een grote onderhoudsbeurt laten uitvoeren?

Wanneer een auto een grote beurt nodig heeft ligt aan het type auto. Gemiddeld rekenen wij een grote beurt om de 2 jaar óf na 30.000 kilometer. Wanneer de auto precies toe is aan de grote beurt is terug te vinden in het instructieboekje van de auto. Het is natuurlijk logisch dat wanneer je je auto meer gebruikt je sneller toe bent aan onderhoud van onderdelen.

Welke kosten kan ik verwachten?

Een gemiddelde grote beurt ligt tussen de €300 en €400. De kosten per auto kunnen wel verschillen van elkaar. Je kunt je voorstellen dat de grote beurt van een BMW M8 Competition wat hoger uitvalt dan een BMW 118i. Is er een extra onderdeel toe aan vervanging of reparatie? Dan overleggen we dat natuurlijk met je. Zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan. We denken graag mee met je. Bijvoorbeeld wanneer het voordeliger is om onderdelen te vervangen of wanneer het verstandig is om te wachten met onderhoud uit te laten voeren. Dat is de service van Garage Vermeer & Kersten!

DSC00569.JPG

De service van Garage Vermeer & Kersten zelf ervaren?

Maak eenvoudig een afspraak voor een grote beurt! 

Hier vind je ons

bottom of page