top of page

Elektrische auto onderhoud

Je elektrische auto verdient het beste onderhoud. In een auto met veel techniek wil je natuurlijk de juiste specialist. Dan zit je bij ons goed! 

Waar wij je elektrische auto mee kunnen helpen:

BMW M4 CS remschijven
BMW M4 CS achterkant
Erik Tesla onderhoud

Onderhoud voor je elektrische auto, goed geregeld. 

Als trotse eigenaar van een elektrische auto of plug-in hybride weet je hoe belangrijk goed onderhoud is.

 

We werken met alle soorten elektrische auto's en door ons multi level service agreement met bijna alle leasemaatschappijen kun je ook met je lease auto prima terecht bij ons! 

Dus of je nu een Tesla van de zaak rijdt of een gloednieuwe Porsche Taycan, bij ons zit je goed! 

Mercedes EQ onderhoud

Goede reviews, de kroon op ons werk. Ben jij ons volgende succesverhaal?

Hier vind je ons

Over Garage Vermeer & Kersten

Als trotse eigenaar van een elektrische auto of plug-in hybride weet je hoe belangrijk goed onderhoud is.

 

Gevestigd in de buurt van Nijmegen, zijn wij al 35 jaar dé specialist in auto onderhoud. Dus ook van jouw elektrische bolide! 

Of je nu een Tesla hebt of een andere EV, onze ervaren monteurs bieden vakkundige zorg met de nieuwste diagnoseapparatuur. Als Bosch Car Service garage waarborgen we topkwaliteit en behoud van fabrieksgarantie.

 

Bij ons staat persoonlijke service centraal: samen kijken we naar de behoeftes van jouw auto, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Ervaar zelf de betrokkenheid en expertise van Garage Vermeer & Kersten in Beuningen. Maak nu een afspraak!

Teamfoto Garage Vermeer & Kersten

Elektrisch auto onderhoud, bij ons zit je goed!

Brembo remmen reparatie

Originele onderdelen

De voordelen van elektrische auto onderhoud bij Garage Vermeer & Kersten.

Bij Garage Vermeer & Kersten zien we het ook, steeds meer elektrische auto's op de weg. En niet voor niets dat wij sterk zijn in elk merk en je met iedere auto bij ons terecht kunt. Daarom zijn we er ook wel stiekem een beetje trots op om te vertellen dat we alles op alles hebben gezet zodat jij met je elektrische auto dezelfde service als de dealer kan krijgen, gewoon bij je vertrouwde garage. Bijvoorbeeld voor een apk keuring, grote beurt of kleine beurt.  

Je elektrische auto onderhoud bij onze experts. 

Je elektrische auto onderhouden vraagt echt andere dingen dan een reguliere auto, want al die moderne techniek, computers en batterijen dat is andere koek dan een cilinderkop. Gelukkig kennen onze monteurs jouw auto van binnen en van buiten. Daarom weet je zeker dat je bij ons het volgende krijgt: 

  • Monteurs die uitgebreide trainingen en scholing hebben gevolgd voor alle soorten elektrische auto's.

  • Kennis van batterijbeheer tot complexe elektrische systemen.

  • Dezelfde garanties kunnnen bieden als de dealer.​

Bij Garage Vermeer & Kersten begrijpen we ook dat elektrische auto's andere onderhoudsbehoeften hebben dan benzine- of dieselauto's. Minder bewegende onderdelen betekent minder slijtage, maar elektrische voertuigen hebben specifieke zorg nodig, zoals het onderhouden van de batterij en het elektrische aandrijfsysteem. Of een elektrische auto meer onderhoud nodig heeft dan een reguliere auto? Je antwoord vind je hier.

 

Je elektrische auto onderhouden, dan kies je natuurlijk voor het gemak van Garage Vermeer & Kersten.

En natuurlijk, het gemak. Je kunt je afspraak gemakkelijk online inplannen op een moment dat jou het beste uitkomt. Onze flexibele serviceopties, zoals haal- en brengservice, zorgen ervoor dat het onderhoud van je elektrische auto niet in de weg staat van je dagelijkse activiteiten. Terwijl wij voor je auto zorgen, kun jij je focussen op wat voor jou belangrijk is.

Kortom, voor het onderhoud van je elektrische auto bij Garage Vermeer & Kersten kies je voor kundigheid, duidelijkheid en gemak. Wij zijn toegewijd aan het bieden van topkwaliteit service voor jouw moderne voertuig. Plan vandaag nog je onderhoud in en ervaar zelf de voordelen van professioneel onderhoud bij Garage Vermeer & Kersten.

bottom of page