top of page
DSC00328.JPG

Waarom zijn originele
onderdelen beter voor je auto?

Niet originele onderdelen kunnen aantrekkelijk lijken. Lekker goedkoop onderhoud. Wij weten beter. Dit zijn de gevaren van niet originele onderdelen voor je auto.

Kwaliteit. Goedkoop = duurkoop.

Kwaliteit: Originele onderdelen zijn meestal van hogere kwaliteit dan niet-originele onderdelen. Dit betekent dat ze langer mee gaan en minder kans hebben op falen. Als je niet-originele onderdelen gebruikt loop je het risico dat je auto sneller kapot gaat. Die reparatiekosten zijn wat ons betreft onnodig en eenvoudig te voorkomen. 

Veiligheid. Voldoe aan de norm.

Originele onderdelen zijn ontworpen en getest om te voldoen aan de veiligheidsnormen van de fabrikant. Als je niet-originele onderdelen gebruikt, kan dit de veiligheid van je auto sterk beïnvloeden. Een goedkoop imitatie remblok lijkt dan aantrekkelijk, tot deze niet zo goed remt. Dat zorgt voor ongelukken.

Kan jouw auto goed onderhoud gebruiken?

Bij Garage Vermeer & Kersten vinden we het belangrijk dat je goed wordt geholpen. Zo denken we mee met jou en zijn wij al bijna 40 jaar sterk in elk merk!

Garantie. Wel zo handig, toch?

Wanneer je niet-originele onderdelen gebruikt, kan dit invloed hebben op de garantie van je auto. Veel fabrikanten vereisen dat je originele onderdelen gebruikt om in aanmerking te komen voor de garantie. Wanneer je deze niet gebruikt en er is een probleem met je auto, kan de fabrikant je weigeren. Daarom ben je bij Bosch Car Service garages aan het juiste adres. 

Prestaties van onderdelen.

Originele onderdelen zijn ontworpen om optimaal te werken met het specifieke model van jouw auto. Wanneer je niet originele-onderdelen gebruikt, kan dit de prestaties flink beïnvloeden. Laten we zeggen dat je een niet-origineel motoronderdeel hebt gebruikt, kan dit significant leiden tot verminderde prestaties en zelfs schade aan de motor.

Kort samengevat

Je kunt dus het beste originele onderdelen gebruiken voor het gebruik en onderhoud van je auto. Hoewel ze soms duurder zijn dan niet-originele onderdelen, bieden ze vaak betere prestaties, gaan ze langer mee en zijn ze veiliger. Betekent dat dan, dat onderhoud duur aan je auto duur is? Dat hoeft zeer zeker niet. Lees hier meer!

DSC00569.JPG

Je auto winterklaar maken?

Maak eenvoudig een afspraak! 

Hier vind je ons

bottom of page