top of page
Bosch Ruitenwissers stand.heic

Ruitenwissers

Als autobezitter weet je waarschijnlijk wel dat ruitenwissers een belangrijke rol spelen bij het schoon houden van je voorruit. Ze zorgen voor de veiligheid en bieden gemak wanneer het regent. Als Bosch Car Service partner zijn we leverancier van alle soorten Bosch ruitenwissers. 

Ruitenwissers vragen

 • Hoe plan ik een afspraak?
  Een afspraak plannen kan heel makkelijk en op verschillende manieren, zoals: Gemakkelijk via onze website. Dat kan hier! Kom anders langs in onze garage. Dan helpen wij je verder. Ben je vaste klant? Dan houden wij je op de hoogte per post en kun je telefonisch gemakkelijk een afspraak maken. Bel gemakkelijk naar onze garage op 024-6779353
 • Hoe werken de doe-het-zelf wasboxen?
  De wasboxen zijn 24/7 geopend en eenvoudig te gebruiken. Je kunt contactloos met je PIN betalen of met muntgeld. Zo ga je goed aan de slag? Verhoog je krediet door contactloos te betalen of door muntgeld in te werpen. Kies het gewenste programma. Druk op start. Je kunt nu starten en beginnen met het wassen van je auto. Is je meter op? Begin dan weer bij stap 1. Bij de wasboxen hangt ook nog een uitleg aan de wand. Kun je eenvoudig starten. Veel wasplezier!
 • Ik heb een probleem met mijn auto, kan ik bij jullie terecht?
  Als Bosch Car Service garage kun je voor alles omtrent je auto bij ons terecht. Van diagnose tot probleem oplossen. Niks is voor ons te gek! Bij ons krijg je garantie op het onderhoud en werken uitsluitend met originele onderdelen. Zo behoud je ook nog eens je fabrieksgarantie.
 • Wat is Bosch Car Service?
  Garage Vermeer & Kersten mag zich al geruime tijd een Bosch Car Servicepunt noemen. Dit betekent dat we in de loop der jaren niet alleen hebben aangetoond aan strenge eisen te voldoen maar bieden we ook de beste service en kwaliteit. Niet voor niets dat we alleen werken met originele onderdelen zodat jij je fabrieksgarantie kunt behouden. Meer lezen over Bosch Car Service? Dat kan hier!
 • Hoe kies ik de juiste band?
  Banden zijn er in vele soorten en maten en de keuze is reuze. Alles begint met wat voor type rijder je bent en waarvoor je jouw auto gebruikt. Omdat we deze vaak veelvuldig krijgen, schreven we een blog. Die lees je hier!
 • Welke ruitenwissers heb ik nodig?
  Welke ruitenwissers je nodig hebt hangt van een tweetal factoren af: - Type en model van de auto - Je voorkeuren voor ruitenwissers Ja, er zit wel degelijk verschil tussen ruitenwissers. Wij raden aan om de ruitenwissers van Bosch te gebruiken. Mocht je meer informatie willen hebben? Bekijk onze blogs.
 • Wat is een APK keuring?
  De APK keuring is de Algemene Periodieke Keuring en is in het leven geroepen voor de veiligheid. Meer lezen over dit onderwerp? Hier zetten we alles voor je op een rijtje!
 • Hoelang ben ik mijn auto kwijt tijdens een APK-keuring?
  Een APK keuring neemt een gehele dag in beslag. We moeten als garage rekening houden met meerdere auto's en kunnen daarom niet altijd garanderen dat een auto op een bepaalde tijd klaar is. Vandaar dat we een dag als uitgang nemen. Zo kunnen we niet alleen ruim de tijd nemen om je auto goed te inspecteren maar ook eventuele reparaties gelijk uitvoeren. Dat scheelt jou tijd! Moet je toch ergens zijn op de dag van je APK keuring? We hebben vrijwel altijd een leenauto voor je klaar staan. Zo kun jij verder terwijl wij jouw auto onder handen nemen. Dat is onze service waar we al zolang bekend om staan!
 • Wat kost een APK-keuring?
  Een APK keuring begint al vanaf €39,99. Het kan zijn dat je auto reparaties nodig heeft. Natuurlijk overleggen we vooraf welke reparaties nodig zijn en wat de eventuele bijkomende kosten zijn voor de reparaties. We zijn transparant en denken met jou mee. We zijn daarom niet voor niets al bijna 40 jaar sterk in elk merk!

Meer over ruitenwissers

Onze service zelf ervaren? 

Wat klanten zeggen over ons

Bekijk onze 60+ reviews op Google!
Google review 1
Google review 2
Google review 3
Google review 4
bottom of page