top of page

Wat kost een grote beurt voor een Toyota Aygo?

Bijgewerkt op: 14 jul. 2023

Naast de kleine beurt is het verstandig eens per 30.000 kilometer een grote beurt uit te laten voeren. Hier leggen we uit wat de kosten zijn, wat je kunt verwachten en waarom een grote beurt van belang is.

Toyota interieurfoto rijdend

Waarom en wanneer moet ik een grote beurt?

Een grote beurt, veel mensen kijken er tegenop vanwege de kosten. Maar waarom is een grote beurt belangrijk? Onderhoud voor je auto is een must. Niet alleen voor de betrouwbaarheid van je auto maar ook voor de veiligheid. Je wil niet langs de weg komen te staan met pech omdat je je auto niet hebt onderhouden.


We raden een grote beurt aan tussen de 20.000 en 30.000 kilometer. Dit hangt ook af van het onderhoudsschema van de fabrikant.


Wat gebeurt er bij een grote beurt?

Bij een grote beurt gaan we net even verder als bij een kleine beurt. We verversen net als bij de kleine beurt het oliefilter. Bij een grote beurt nemen we ook het interieurfilter en luchtfilter mee voor je. Zo kun je weer genieten van schone en frisse lucht in je auto.


Wanneer de filters in je auto zijn vervangen gaan we aan de slag met de vloeistoffen. We voeren de oude olie af en stoppen nieuwe olie in je auto. Verder vullen we de koelvloeistof en ruitensproeier vloeistof aan.


Op technisch vlak vervangen we de bougies en lopen we de auto na op eventuele mankementen. Daarom raden we ook aan deze te combineren met een APK keuring.


Komen we dan nog kritieke punten tegen, dan vervangen we deze niet zomaar. We overleggen eerst met jou of het nodig is om vervolgens pas te vervangen. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Dat is onze service!

Achterkant Toyota Aygo bij nacht

Wat kost een grote beurt voor mijn Toyota Aygo?

Het kostenplaatje, niet geheel onbelangrijk natuurlijk. Want wat kost een grote beurt voor een Toyota Aygo? De kosten voor een grote beurt zijn vanaf €339,- inclusief BTW.


Boek je gelijk online!

Een grote beurt voor je Toyota Aygo eenvoudig online boeken? Dat doe je gemakkelijk in 3 stappen:

  1. Kies je datum

  2. Vul eenvoudig gegevens in

  3. Geef aan of je een leenauto nodig hebtComments


Commenting has been turned off.
bottom of page