top of page

Laat je auto-airco reinigen en geniet van frisse lucht onderweg!

Bijgewerkt op: 12 jun. 2023

Je bent onderweg naar een belangrijke afspraak op een warme zomerdag en er komt een muffe geur uit je airco. Niet ideaal wanneer je een lange rit hebt, toch? In deze blog nemen we je mee in de voordelen van het reinigen van je airco.


Een muffe geur, dat is niet de bedoeling.

Je gezondheid en comfort zijn prioriteit, ook als je onderweg bent. Wanneer er een muffe geur uit je airco komt, is dat niet heel goed. Je ademt namelijk opgehoopt vuil en nog veel meer in. Misschien in kleine fracties, maar fijn is anders!


Door je auto-airco regelmatig te reinigen, kun je de luchtkwaliteit in je auto aanzienlijk verbeteren. Stof, bacteriën en andere micro-organismen hopen zich op in de luchtkanalen van je airco, wat kan leiden tot allergieën en ademhalingsproblemen. Wel eens gehad dat je ineens moest niezen in je auto?


Met een professionele reiniging van je auto-airco verwijderen we al deze ongewenste indringers, zodat jij kunt genieten van schone en gezonde lucht tijdens elke rit. Dat scheelt weer een hoop gesnotter in de auto.


De kracht en efficiëntie van je airco behouden, wel zo handig.

Een krachtige en efficiënte airco is natuurlijk onmisbaar op warme dagen. Maar na verloop van tijd en gebruik gaat vuil zich ophopen in de ventilator en condensor van je airco. Dat komt de prestaties natuurlijk niet ten goede.


Bij Garage Vermeer & Kersten begrijpen we het belang van een optimale koelcapaciteit, zelfs op de heetste zomerdagen. Daarom bieden we airco service aan als losse dienst en voor vaste klanten nemen we dit mee in het reguliere onderhoud. Zo ga je altijd met een frisse auto de weg op.


bosch car service airco reinigen machine

Geld besparen met een airco service, ja echt!

Goed onderhoud betaalt zich altijd terug, zeggen wij vaak. Met goed onderhoud bespaar je jezelf namelijk een dure reparatie in de toekomst. Daarom is het belangrijk om regelmatig je airco te laten reinigen.

Dat hoeft niet iedere maand, maar eens per jaar biedt houvast. Doe dit bijvoorbeeld wanneer je een APK keuring hebt om andere kosten te besparen.


Weer een frisse airco voor je de weg op gaat?

Plan dan online je afspraak voor het reinigen en bijvullen van je airco. Zo ga jij weer met een schone airco een comfortabele rit tegemoet.
Comentários


bottom of page