top of page
Brembo brake pads remblokken banner

Brembo remblokken

Ontdek Brembo, de titanen van remtechnologie met een ongeëvenaarde reputatie in prestaties en betrouwbaarheid. Vertrouwd door raceprofessionals en automobilisten wereldwijd, leveren Brembo remblokken superieure controle en duurzaamheid. Kies voor Brembo bij Garage Vermeer & Kersten, waar veiligheid en kwaliteit hand in hand gaan.

De kwaliteit van Brembo
voor ons heel normaal.

Remmen BMW M4 CS met schijven
Remblokken en schijven Alfa Romeo Stelvio

Schoonmaken en 
controleren.

Remblokken Brembo vervangen

Nieuwe remblokken monter

Gemakkelijk je remblokken vervangen? Bij ons kan het!

bosch reparaties logo
Originele onderdelen
expertise icon logo
Bijna 40 jaar expertise
Google logo
80+ Google reviews

Over Brembo

Brembo is een wereldwijd erkende leider op het gebied van remtechnologie, bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie. Dit Italiaanse merk heeft zijn sporen verdiend in de wereld van motorsport en personenauto's, waar het de standaard zet voor prestaties, betrouwbaarheid en veiligheid.

De kracht van Brembo ligt in zijn ongeëvenaarde expertise en voortdurende innovatie. Van de snelle bochten op het racecircuit tot de drukke stadsstraten, Brembo remblokken zijn ontworpen om uitzonderlijke remkracht en controle te leveren onder alle omstandigheden. Elk product dat het Brembo-label draagt, is het resultaat van rigoureuze tests en kwaliteitscontroles, waardoor bestuurders van elk type voertuig kunnen vertrouwen op hun remmen, zelfs in de meest veeleisende situaties.

Bij Garage Vermeer & Kersten begrijpen we het belang van kwaliteitsonderdelen voor de veiligheid en prestaties van uw auto. Daarom zijn we trots om Brembo remblokken aan te bieden als onderdeel van onze toewijding aan uitmuntendheid. Kies voor Brembo, kies voor topprestaties en gemoedsrust.

Remblokken vervangen Brembo

Wat kosten remblokken laten vervangen

Remblokken laten vervangen zijn perfect te combineren in combinatie met een grote beurt of apk keuring. Remblokken zijn natuurlijk niet gratis, vandaar de vraag: Wat kosten remblokken laten vervangen? 

Dit is natuurlijk sterk afhankelijk van welk type merk of model auto je rijdt. Je kunt je voorstellen dat de remblokken van een grote Mercedes Benz duurder zijn dan die van een Kia Picanto. 

Het is daarom ook erg moeilijk om een concrete prijs te noemen. Want buiten het type en model van je eigen auto om zit er ook nog eens prijsverschil tussen merken remblokken.

Zo kan een setje remblokken voor, 56 euro kosten maar ook 85 euro. Het is daarom juist aan te raden om je remblokken te laten vervangen in combinatie met een APK of een grote beurt. Zo ben je in ieder geval verzekerd van de scherpste prijs, de beste onderdelen en is je auto in een keer weer good to go voor de aankomende kilometers. 
 

bottom of page